Tuesday, June 20, 2006

Παίρνω τα λόγια μου πίσω!

Πριν λίγο καιρό είχα κατηγορήσει τους νέους ότι δεν έχουν αγωνιστικό πνεύμα. Λάθος μου μεγάλο και το δηλώνω και επίσημα.
Έτυχε απόψε να δω την εκπομπή του Λαζόπουλου, εκείνη ντε που κάνει το γύφτο δημοσιογράφο. Μη γελάτε. Είχε καλεσμένους κάποιους φοιτητές και εκείνοι είπαν τις απόψεις τους για το νόμο «πλαίσιο». Τελικά υπάρχει ελπίδα! Υπάρχουν ακόμα νέοι με ιδανικά, που αγωνίζονται χρησιμοποιώντας ως όπλο τους το λόγο και το διάλογο. Ένιωσα τόσο περήφανη για τους συνομήλικους μου! Επιτέλους η τηλεόραση έδειξε και μια διαφορετική εικόνα των φοιτητών, εκτός από αυτήν που τα σπάνε όλα! Δεν έχω τίποτα άλλο να πω εκτός από Μπράβο!

Υστ.1. Κύριε Λαζόπουλε σας συγχαίρω για την κίνηση σας, αλλά έχω ένα μικρό παράπονο… Εμένα γιατί δεν με καλέσατε;
Υστ.2. Την ίδια ώρα στο star προβάλλονταν η ταινία «Χωρίς αντάλλαγμα». Άλλο ένα διαμάντι. Δύο διαμάντια την ίδια ώρα;! Πάω να αγοράσω κανένα λαχείο!

10 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Αν και ειμαι φανατικος του Λαζοπουλου,δεν καταφερα να δω τη σημερινη εκπομπη.
Παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν νεα σκεπτομενα ατομα.Δυστυχως ομως τις περισσοτερες φορες η φωνη τους πνιγεται απο τους ΝεοΕλληναραδες και το πληθος που μετατρεπεται σε μαζα.

3:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

γιατι εσυ ησουν καλεσμενη στις δικες μας οθονες ;) xx

4:19 PM  
Blogger Τελευταίος said...

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Μπράβο στο Λαζόπουλο & μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι αυτόν. Μπραβο και σε σένα που το ανέφερες.

11:44 PM  
Blogger Epsilon said...

Είδα κι εγώ Λαζόπουλο...έδωσε βήμα στα παιδιά χωρίς να τους καπελώσει. Έτσι μετριέται η ευφυία και η ευαισθησία!

5:10 AM  
Blogger homelessMontresor said...

Καλησπέρα παιδιά!!
Πρέζα, εγώ τώρα τελευταία είχα ανησυχήσει οτι μάλλον είχαν εξαφανιστεί πλήρως οι σκεπτόμενοι νέοι και χάρηκα πολύ που διαψέυστηκα!
Ανώνυμε πετυχημένο το σχόλιο σου... μου έδωσε όσο να ναι μια παρηγορια!
Λαμιώτη και Έψιλον συμφωνώ απόλυτα οτι έκανε πολύ καλη δουλειά με την εκπομπή του ο Λαζόπουλος! Σήμερα κάτι πήρε το αυτί μου οτι η Μαριέτα έκανε κάποιες τροποποιήσεις... μακάρι!

10:29 AM  
Anonymous Anonymous said...

thank you :) xx

2:23 PM  
Blogger zero said...

Η νεολαια παντα εχει αγωνιστικο πνευμα.
Ο Λαζοπουλος ειναι καταπληκτικος.

ζερο.

12:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

Μήπως αυτοί που τα σπάνε δεν είναι οι φοιτητές? Αλλά κάποιοι γνωστοί, πολύ γνωστοί...?Και μήπως η νεολαία εκφράζεται όταν της δίνουν λίγο αέρα? Γιατί η τηλεόραση όλο τους βλαμένους και τις π**** βγάζει, ένα σωστό άνθρωπο δεν βλέπεις.. Και μάλιστα όταν τελικά καταφέρει η νεολαία και βγει στο γυαλί για να εκφράσει αυτά που την καίνε, έρχεται αντιμέτωπη με τους κλειδοκράτορες του συστήματος (ναι Νικολάκι εσένα λέω) που της επιτίθενται με ανήθικο τρόπο... (ναι Γιαννάκι και σε σένα αναφέρομαι..).... Χαίρομαι κι εγώ μαζί μ'εσένα που είδα τη νεολαία με α******. Καιρός είναι να μάθουν ότι οι νέοι δεν κοιμούνται. Ή μήπως κοιμούνται? Και τους πιάνουν κότσους? Γιατί, πλην εξαιρέσεων, αυτό δείχνουν, ότι κοιμούνται (και τους εκμεταλεύονται στη δούλειά, τους φέρονται άσχημα στις υπηρεσίες κλπ κλπ...).

6:15 AM  
Blogger homelessMontresor said...

Σίμο κατα κύριο λόγο οι "μεγάλοι" έχουν πετύχει το σκοπό τους, οι νέοι κοιμούνται! Ευτυχώς όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!

2:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Dirks bentley photo Discount orient cruise lines Colonize.com tablet viagra caused i shedding took valtrex Car gps dvd diecast mercedes Wilson motors classic cars Vicodin in pregnancy Fluoxetine price jbktrading hard to find perfumes

9:57 PM  

Post a Comment

<< Home